About me

Age: 23 years old
From: Bergen, Norway
Interests: Photography, healthy lifestyle, travelling
Work: Photographer

+ Read more...
+ Add me as a friend on blogg.no

Contact me

E-mail: veas_93@hotmail.com

Folkehøyskole

Fun fun weekend

Vesken var pakket klar med det aller mest nødvendige og rett etter jobb på fredag satt jeg meg på toget til Drammen for feire bursdagen til en venninne fra folkehøyskolen. Det skulle bli så sinsykt gøy å se folkene fra folkehøyskolen igjen! Bursdag på fredag og innflytningsfest hos en annen på lørdag, med de samme folka. 

Noen dager føler jeg for å være søt mens andre dager tøff. Denne helgen var jeg litt mer tøff. Jeg sminket meg på toget og tok bilder til instagram for å dokumentere hvor fin og tøff jeg faktisk føler meg. 

"We are family" 
Det er nesten ubeskrivelig hvor koselig og gøy det var å se folk igjen!  
Siden sofaen var opptatt satt vi oss rett og slett på gulvet. 


Selvportrett av meg og sinsykt søte Tonje til instagram <3 Deretter løp jeg og Tonje ut. Sokkelesten. For å ta enda flere bilder av oss selv. Så her har du kveldens antrekksbilde!


Rundt kl 3 var det sleepoverpartyet som skulle begynne. Vi tok fram fult av madrasser og jeg og Tonje hadde litt turntrening før vi la oss. 5 timer senere satt vi rundt kjøkkenbordet med en kopp te og var lys våken og klar for en ny dag med innflytningsfest hos en av de andre. Party dag 2 med de samme hærlige folkene fra folkehøyskolen! Denne helgen har virkelig vært en kjekk helg!
 

Slutten på FHS

Mitt år på Holtekilen Folkehøyskole er nå over. Jeg vet jeg er litt sent ute med å skrive dette, men på søndag for 5 dager siden hadde vi avslutning og alle dro hjem hver til seg. 

Jeg ser tilbake på året med gode minner, en stor glede av å ha blitt kjent med mange fine folk og ha fått utviklet meg selv i å forstå andre mennesker og blitt flinkere til å sy. Skulle gjerne gjort mer av alt dette året, spesielt snakket mer med alle disse fantastiske menneskene, men døgner har desverre bare 24 timer. Mye har skjedd og jeg er veldig glad for det dette året har gitt meg. Har også hatt stort utbytte og glede av at skolen er så nærmt Oslo Sentrum. Nå kjenner jeg folk fra store deler av Norges land. Kommer ikke til å møte alle like ofte, men et gjensyn i ny og ne kommer til å skje. Reunion til neste år blir det også. 

Et folkehøyskoleår er mer enn bare faget du tar, i mitt tilfelle Mote/Design. Det er opplevelser, utvikling, venner og minner for livet. Man lærer seg bedre å kjenne i en så stor gryte med forskjellige typer folk. 
Redesign med collegegenser

Utifra en collegegenser skulle vi i valgfaget "Styling & redesign" på Holtekilen FHS forme og tegne skisser til hvordan man kunne bruke den for så å redesigne den til noe nytt.

Jeg bestemte meg for å lage en cape med innsiden ut. Som knapper lagde jeg roser i grått stoff og rundt lommene tok jeg voksduk. For å få formen som en cape klippet jeg bare av armene og sydde fra skulderen og litt nedover lands siden. Derettter klippet jeg opp foran og dekorerte med roseknapper og hull til ermene. 

Anne lagde en topp med åpen rygg og festet på en sløyfe. 

Madeleine ville ha en topp hun lett kunne dra utenpå bikinien om sommeren. Tegningen bak tegnet hun på med vannfaste tusjer. 


Maria lagde et skjørt. Slik så collegegenseren ut etter at jeg hadde klippet ermene av den. Ut ifra denne collegegenseren har vi på redesign laget shorts, skjørt, topp, cape og genser. Kult hvor mye man kan få ut av redesign :)
Bilder fra moteshowet

Her kommer noen bilder fra moteshowet vi på mote/design hadde på onsdag, som lovet. Bildene er tatt av Julie og vi går alle i våre egne klær. 


Mote/Design sin motevisning

I kveld hadde vi på mote/design på Holtekilen FHS motevisning med klær vi har sydd iløpet av skoleåret.

Vi hadde gaffateip over munnen og jeg tok også håret bak i en sleik og sprayet det med sølvspray. Jo gærnere, jo bedre. På motevisninger er det fullt lov å ta det litt ut.

Under kan du også få se en moteshowet på film. Flere bilder kommer fra Julie på film/foto litt senere. 

 


Her kan du se moteshowet vårt på film. 

Da skulle vi trodd at vi kunne slappe litt av, men siste finish på blazeren må gjøres i morgen før den presenteres for klassen og læreren på fredag. Etter det kan jeg slappe av på syfronten!

Min snart ferdige blazer

Er det en ting jeg har erfart nå når jeg syr blazer er at jeg hater ermer! Vurdere å bare lage klær uten ermer fremover. Da sparer jeg meg selv for masse arbeid. haha.

Til høyre i bildet under ser du den uferdige blazeren min som jeg jobber på.
Til venstre seg til en toile jeg har laget i et billig stoff for å se hvordan blazeren blir utifra mønsteret og endre på ting. 

På onsdag skal vi ha moteshow på skolen for å vise hva vi har laget iløpet av året, så planen er å ha den ferdig til det. Skal pynte den litt med roser og blonder også. Gleder meg til å bruke den :)
Med skolen på glattisen

Solen skinner og elevene på Holtekilen Folkehøyskole skal prøve seg på glattisen på Spikersuppa i Oslo. Hva skjer med at det BARE er meg som har med seg skøyter hjemmefra? Stakkers folk for skøytene man leier der er utrolig dårlige og slitte. Uansett hadde vi det gøy, og det var deilig å gjøre vinteraktiviteter når det var plussgrader og sol!

Strikket egne ullsokker

"Det skulle vært en statestikk over hvor mange som lærte seg å strikke på folkehøyskole" sier venninnen min som lærte meg å strikke ullsokker. Nå er jeg ferdig med mine første ullsokker som jeg har strikket helt selv. Stolt. Hadde beregnet å bli ferdig til sommeren, men det tok faktisk bare 2 uker. Kjekt å ha et strikketøy på morgensamlinger og når du bare sitter å snakker.
Harlem Shake på Holtekilen FHS

Vi har vært gjennom masse rare fenomener som Planken på spesielle plasser og dansen til Gangnam Style. Vi begynner å bli litt lei, men vi på Holtekilen har likevel hengt oss på og lagd Harlem Shake-video.

Outfit: Black and purple glamour

Nå er jeg klar for moteukens to siste moteshow; Kristine Vikse og Leila Hafzi. Slik ser antrekket mitt ut for i kveld:

Genser: Gina Tricot // Kjole: Guess // Veske: Mango // 

Motevisning: Mariette

Mariette sitt moteshow var et av de showene jeg gledet meg mest til under OFW, rett og slett fordi hun er en kreativ sjel som gjør litt annerledes og spenende design på en glamorøs måte. 

Moteshowet viste til forventningene og jeg fikk se at Mariette virkelig har en fantastisk bra kolleksjon for høst/vinter 2013. Noe av det som gikk igjen var skinnende stoffer, pels og sterke farger som gul, oransje og mørk rød. Jeg kunne gjerne gått med flere av plaggene. Utrolig stilige! 


Hva synes du om klærne?

Intervju med ELLE-redaktøren

ELLE er et av de største mote og livstilsmagasinene i verden, og i dag fikk jeg og moteklassen min besøke ELLE og snakket med sjefsredaktør Signy Fardal. Utrolig koselig dame som fortalte oss mye om ELLE og jobben der.

Visste du at ca 20-25% av innholdet i det norske ELLE er hentet fra andre ELLE-magasiner i verden, mens rensten lager de selv? Hvert land har en redaksjon som lager stoff tilpasset landet. Her er noen spørsmål og svar som jeg fikk spurt under møtet. Dere er sikkert like interessert i svarene som meg og hvordan det egentlig er.  

 

Hva er det beste og det værste med å jobbe med ELLE?
Det beste er vel å reise på moteuker, få mange nye inntrykk, være med på å forme moten, ha photoshoots og jobbe med det du synes er gøy. Det som kan være litt negativt med jobben er at det kan bli lange dager med hardt arbeid og at du hele tiden må tenke over at du representere ELLE. På moteukene er du på jobb hele dagen lang i høye hæler, så det kan være litt slitsomt, men også veldig gøy. Å jobbe i ELLE er en livsstil. Det som også er kjedelig er drittslenging av anonyme på nett som alltid må finne det negative. 

Hva er en vanlig arbeidsdag i ELLE?
Det er egentlig ingen vanlige arbeidsdager. De varierer med intervjuet, planlegging, photoshoots, styling og mye mer. Men det er noen vanlige ting vi må gjennom om og om igjen som å se gjennom magasinet før trykk. 

Hvordan bestemmer dere hvilken trender dere skal trykke i bladet?
Når vi kommer hjem fra en moteuke sitter vi oss ned for å bearbeide alle inntrykkene. Hva er det vi husker best? Et antrekk, en stil, en stemning og hva vi har sett mye av og som går igjen. Det handler altså mye om hva vi har sett og hvem vi har sett det hos. Chanel f.eks tar vi alltid med uansett, rett og slett fordi de er Chanel. Fikk vi en spesiell stemning på et moteshow prøver vi ofte å videreformidle denne stemningen. Vi tar med ca 10-15 av trendene vi har sett under moteukene. Problemet er at vi ikke kan si noe klart som "Nå er det 60-tallet som er inn" fordi det alltid er mange trender om gangen og du kan bruke nesten alt. For designerne har det også veldig mye å si om de får klær på motemagasiner sitt cover. 

Hvordan velger dere fotografer til photoshoots?
Da ser vi på hvilket utrykk vi vil ha og hvilken fotograf som passer best til det. Vi har noen faste fotografer som vi jobber med fast og så leier vi inn noen. På en photoshoot er det stylisten som bestemmer og som må få makeupartisten, modellen og fotografen til å samarbeide slik at det blir bra. For ikke så lenge siden sendte Caroline hjem en modell fordi hun ikke kunne levere varene. Men det pleier ikke skje. Når slikt skjer må man ta et valg som er det beste for det ferdige produktet. 

Hvilken egenskaper er bra å hvis man vil jobbe i bladet?
Først og fremst må du synes at mote er gøy. Vi har sett mange ganger at de som er utannet f.eks grafikere har fått jobb i bladet men ikke har likt seg fordi de ikke brenner like mye for mote. Du må leve for mote og være glad for å være der. Før stylisten Caroline fikk skikkelig jobb ble hun satt til å rydde stylistrommet, og det tok hun med et smil. Slike folk liker jeg. Man må kunne begynne med drittjobber. 

Hva kan jeg gjøre for å få jobb hos dere?  
Først og fremst må vi trenge folk. Men send oss en mail og ta med en portfolio som viser hva du kan. Mange får en ulønnet start på små oppdrag som egentlig ikke er så spennende. Men det er bare å stå på. 

Strikker sokker

Jeg vet ikke hvor lang tid det kommer til å ta, men målet er å bli ferdig til påskeferien. En venninne holder på å lære meg å strikke sokker, fordi jeg har innsett at det er høyst nødvendig å kunne i denne verden.  Nå kan vi begge sitte på  morgensamlingene og når vi snakker å strikke. Greit å multitaske.

 Strikker du?

20 år feires med barnebursdag

19 år er lagt bak meg, og jeg er nå klar for mitt år som 20! Det hele ble feiret med barnebursdag arrangert av noen andre på folkehøyskolen i dag. Passende ikke sant? Vi hadde barneleker som stivheks og mimeleken før vi fikk pizza, kake og desert. Kveldens høydepunkt var vel at jeg fikk bursdagskrone! Har ikke fått det siden jeg var 6 år. Det var stas!

Skikkelser på isen

Vannet var frosset og vi på folkehøyskolen benyttet sjansen til å gå på vannet.
Bildene er tatt på vannet vedsiden av Stabekk og Lysaker. 


Tenk at et vann som er mange km langt kan fryse til is slik at man kan gå på det. 

Utkledninger fra karnevalet på Holtekilen FHS

Tok noen bilder av folkene på gårsdagens karneval på skolen, så her får du se hva noen av de andre kledde seg ut som. Utkledning er alltid gøy!

Utkledd som en søt bie

Gårsdagens karneval på Holtekilen FHS


Meg som gutt

"Du kunne aldri sett ut som en gutt" sier folk til den feminine jenten som hopper rundt i kjole og sier at hun har lyst til å kle seg ut som en mann en dag, bare for gøy. 

Her står nå jeg da, og har hatt en liten rolle som fattig mann de siste 4 dagene i et teaterstykke vi har hatt her på skolen. Aldri si aldri!

Livet på folkehøyskole: Sosialt

Dette innlegget er i hovedsak til dere som tenker å søke på folkehøyskole. Her får dere et ærlig innblikk i hvordan livet  er på Holtekilen Folkehøyskole når det gjelder det sosiale livet. 

 
Hvis du har lyst til å gå på folkehøyskole men misliker tanker på at du må være med folk absolutt hele tiden, kan jeg forsikre deg med at du også får litt privatliv. Når du føler for å være litt alene kan du enten ta deg en tur eller gå på rommet ditt. Det er mange som henger på rommet sitt etter skolen for å enten sove eller få litt alenetid, så du trenger ikke føle deg dum av den grunn. Folkehøyskole blir så sosialt som du selv vil ha det.

Men tanke på at du mest sannsynlig bor på skolen når du går på folkehøyskole er det ganske mange du kan snakke med når du føler for å være sosial. Du må bare ta det steget å banke på naboens dør, sende en melding eller gå ned på fellesarealet. Du må ikke være flau for banke på døren til en av de andre på skolen, for de fleste er veldig glade for å få besøk og er helt enig i at vi skulle vært med sosial og funnet på ting sammen. 

Folkehøyskolen har også et lite sosialt problem. Enkelte liker nemlig veldig godt å klage. Først klager enkelte på at det er så lite å finne på. Når vi setter i gang noe vil de ikke bli med på det heller. HALLO?! Hva vil du da? Det kan jo selvfølgelig skape negativ stemning, men det må man nesten bare heve seg over.  Vi har også obligatoriske kvelder vi må være på skolen for å gjøre gøye ting med de andre, som f.eks filmkveld, maskeradeball, kjendisparty og diverse. Sykt gøy i grunn! Men enkelte klager selvfølgelig på dette også, spesielt på at de MÅ være der for å ikke få fravær. 

Alle kan snakke med alle. Selvfølgelig er det noen som liker å holde seg til dem de har blitt best kjent med, men sånn generelt sett kan du gå bort å snakke med dem du vil uten at folk ser rart på deg. Det er ikke slike klynger som på videregående. Folk har dem de pleier å snakke mest med, men slik blir det jo alltid uansett. 
 

Dette bildet er fra bli-kjent-leiren på Hovden i begynnelsen av året. En utrolig kjekk og sosial uke!

 

Livet på folkehøyskole: Mat

Dette innlegget er i hovedsak til dere som tenker å søke på folkehøyskole. Her får dere et ærlig innblikk i hvordan livet  er på Holtekilen Folkehøyskole når det gjelder mat. 

For enkelte kan det være en stor nedtur å komme på folkehøyskole rett og slett på grunn av maten. Ikke fordi den smaker så veldig mye annerledes enn normal mat, men fordi man ikke kan velge mat selv. Det er ikke så store rom for å være kresen for å si det sånn. Spis det du får, sult eller kjøp mat selv. 

Til frokost, lunch og kvelds får vi skiver, knekkebrød, havegryn og corn flakes. Som normalt i norske hjem. Pålegget varierer men vi har alltid syltetøy, ost, kjøttpålegg, tomat og agurk. Avogtil er vi heldige å får

makrell i tomat, nugatti,egg, et eller annet kyllingpålegg og diverse. Hver onsdag er vi også heldige og får suppe til lunch; en suppe som nesten alltid smaker det samme, uansett om det er blomkålsuppe eller potetsuppe. Ganske god.

Middagen er vel det flest klagde på i begynnelsen av året. Men etter at vi tok det opp i elevrådet har vi begynt å fått bedre mat. Vi får fisk 2 ganger i uken og etter min mening er de utrolig flink til å tilberede den slik at det ikke smaker fisk. Ellers er middagene ganske greie og smaker helt normalt. Men bare for å gjøre det klart; vi får ikke indrefile, hummer og slike eksklusive saker. Taco får vi heller ikke så ofte, og det er ikke forskjell på helgemiddager og hverdagsmiddager. På fredager får vi forresten rester + en ekstra rett. Dette klager enkelte ekstremt mye på, for de mener rester er dårlig mat, men sannheten er at den smaker nesten helt likt. 

Matbudsjettet til skolen er 50 kr per elev daglig i likhet med de fleste andre folkehøyskoler. Rett og slett fordi du skal få billigst mulig skolegang. 

Skal du på folkehøyskole er det greit å like litt mer enn bare pølse og spagetti. Du får nemlig ikke velge middagen selv. Er det en dag du absolutt ikke vil ha maten du får tildelt går det alltid an å lage sin egen mat på elevkjøkkenet som har både stekeovn, stekepanner, mikro og kjøleskap. 
 

Morsom juletregang og julemiddag

Denne kvelden kommer til å sitte i minnet mitt i lang tid fremover. Vi hadde julemiddag på folkehøyskolen (Holtekilen) og folk hadde pyntet seg og vi spiste god mat, gikk i kirken og gikk rundt juletreet. Juletregangen var speielt morsomt. Jeg har aldri hatt det så gøy når jeg har gått rundt juletreet før. Tulling med venner og koselige lærere mens vi delvis sang og gikk rundt juletreet til sanger vi halveis kunne. 

 

Etter juletregangen hadde vi en liten konkurranse hvor min gruppe vant en twistpose. Etterpå gikk turen videre til rommet for å knuse pepperkakehuset og kose oss. Det er slike dager man husker i lang tid, de virkelig koselige :)

 

Ekstra kjekt var det å få diplom med for å være "Årets chic" fordi de synes jeg alltid var så stilig :D Jeg elsker å style meg opp! Lucia-stunt av lærerne

Rundt halv 8 hørte jeg noen synge ''Santa lucia'' og åpnet døren til romme. Du aner ikke hvem som står der! Lærerne utkledd i hvite kapper, glitter og lys med en mann som selveste santa lucia. ''Lussekatter og gløgg i matsalen!'' roper de og går videre. Takk for en fin morning!

Livet på folkehøyskole: Faglig sett

Da jeg søkte på folkehøyskoler for å se hvilken skole jeg ville gå på, hadde jeg ønsket at noen hadde skrevet et ærlig innlegg om hvordan livet på folkehøyskolen var. Det var det desverre ikke og det var flere ting som var litt annerledes enn forventet. Derfor kommer jeg fremover til å skrive noen ærlige innlegg om hvordan ting faktisk er på Holtekilen Folkehøyskole. Er det noe dere lurer på, så er det bare å spørre!

"Nå skal jeg sy klær og ha mote et helt år!" tenkte jeg da jeg valgte mote & design som linjefag på Holtekilen Folkehøyskole. Desverre er det slik at av de 6 dagene i uken vi er på skolen (har fri hver 4.lørdag) er bare 2,5 dag viet til linjefaget. Resten av tiden har vi valgfag, vasketimer, fellestimer og lørdagstema (masse forskjellig; alt fra rebusløp til foredrag). Valgfag kan være alt fra kondisjonstrening, kristendommen, kunst og kultur og er obligatorisk. Det er perioder hvor du velger 4 valgfag hver gang og du har en halv dag med hvert fag. 

I mote & design-timene er det slik at vi begynner rett på en syoppgave og får hjelp underveis. Egentlig hadde jeg ønsket at vi fikk litt mer tips før vi begynte, angående hva vi bør tenke på når vi sy og handler stoff. Opplegget er veldig "Learning by doing" og "Lær av dine feil". Både musikkstudio, fotoutstyr, syrommet og gymsalen kan du bruke utenom skoletiden også, så folkehøyskole er et år der du kan teste ut forskjellige ting. Generelt sett på skolen er ting litt slapt i forhold til vgs. Til glede for noen og nedtur for andre. Det er folk som har sluttet på skolen fordi de ikke følte de fikk noe ut av skoleåret når det kom til læring, bare så det er sagt.

Jeg vil si at du får det så bra som du gjør det til selv. Ser du positivt på det så får du det gøy! 

Photoshoot med egendesignet festkjole

Festkjolen min er ferdig sydd og i går tok jeg og Kristine bilder av antrekkene våre på operataket i 10 minusgrader. Gjett om det var kaldt da! Men når bildene blir bra er det verdt det. Kjolen er inspirert av Oscar De La Renta og her kan du lese om hvordan kjolen ble til.For å forsikre oss om at vi fikk to bra bilder tok jeg noen bilder inne på operaen også.
Juleverksted på Holtekilen

Det er 1.desember og på Holtekilen Folkehøyskole prøver lærerne å dra inn litt julestemning med å sette i gang obligatorisk juleverksted. Slike lørdager liker vi! Skole på lørdager må vi ha uansett (har fri hver 4.lørdag) og så slutter vi tidlig på skolen midt i mai.Curling i skoletiden

Det er slikt vi driver på med i skoletiden. Lærer oss curling og titter på verdensmesteren på banen vedsiden av. Selv om det er flere som klager over at vi må ha valgfag, så har vi det egentlig veldig greit. I valgfaget aktiv får vi jo spille curling, bowle og gå tur.

 

Har du spilt curling før? Likte du det?

Maskeradeball

Jeg drømmer om å få gå på et skikkelig maskeradeball hvor du danser vals med mange ukjente. Midlertidig får jeg nøye meg med maskeradeball på skolen.


 
 


Ballett på Operaen

Fikk oppleve en nydelig ballett på Operaen i går kveld, og skal ikke nekte for at det er noe jeg kommer til å gjøre igjen i fremtiden. Mesteraften som balletten het, inneholdt 3 kjente stykker på ca 40 min med pause mellom hvert stykke. Det er nesten litt rart å tenke på at jeg har sittet flere timer å sett på noen danse, men de var bare så utrolig flinke! Tenker likevel at det blir et stykke med mer handling neste gang; som en musikal.
Har du vært på operaen før? Hva så du?

Arbeid før kjolen kan syes

Det er mye som skal til før en kan begynne å sy en kjole, vertfall i skoleoppgaver.

Først må vi finne inspirasjon. Hva skal jeg lage? I denne oppgaven skulle vi sy et festantrekk inspirert av en amerikansk designer. Underveis i prosessen skulle vi lage scrapbook som en del av idefasen. Ikke det jeg får mest inspirasjon fra, men det var kjekt å bare klippe ut fine ting fra blader og lime det som passer sammen inn i boken.


Når vi hadde valgt en designer måtte vi begynne å skisse. Jeg valgte designeren Oscar de la Renta og her er min ferdige ide til festkjole. Kjøpte også stoff i NY, så nå gjelder det bare å sy kjolen slik jeg vil ha den. Promotype, endring av mønster, klippe ut deler og til slutt sy sammen alle stoffbitene der de skal.Det er mye arbeid bak en kjole, men det er verdt det. Det er en helt hærlig følelse å se antrekket ferdig og vite at du selv har gjort alt helt fra bunnen av.

dw12dt

Kjendisparty som Kat Von D

Kjendisparty på skolen! Ser dere hvem jeg er eller? ;) Kat Von D, den kjente tatovøren fra LA ink!

Fra venstre: Lady Gaga, Lana Del Rey & Kat Von D


Ken & meg som Kat Von D


Vinnerne av beste look-a-like, beste mann og beste kvinne.


Britney Spears,Kurt Cobain, Dita Von Teese & Amy Winehouse


Kurt Cobain & Slash


Shagrath & Agnete KjølsrudKonsert med skolens egne artister

"Hvorfor har ikke vi konserter oftere?" tenkte jeg da jeg hørte på årets første huskonsert her på Holtekilen Folkehøyskole i går kveld. Elevene på musikk-linjen er jo kjempeflinke! Både til å skrive sanger og til å fremføre på scenen. Nå må de bare forberede seg på å holde konsert oftere, for dette var kjekt :D


Fra tegning til ferdig skjørt

Den første oppgaven vi fikk her på mote/design på Holtekilen Folkehøyskole var å sy et skjørt. Her står jeg nå med mitt ferdigsydde skjørt og gleder meg til å sy en matchende topp til og lage tilbehør slik at hele antrekket er laget av meg før photoshooten. Dette er egentlig bare en liten teaser før de ordentlige bildene av antrekket kommer ;)
Mote & design på Holtekilen FHS

Som det kanskje er interesant å vite, skal jeg tilbringe året på Holtekilen Folkehøyskole i Bærum med mote & design som hovedfag. Den første uken har egentlig bare gått til å bli kjent med de andre på skolen, så det er først nå vi skal begynne på vårt første syprosjekt som er å sy et skjørt og topp inspirert av storbyen. Skole er gøy!
Er det noe dere lurer på angående folkehøyskolen, er det bare å spørre :)

hits