About me

Age: 23 years old
From: Bergen, Norway
Interests: Photography, healthy lifestyle, travelling
Work: Photographer

+ Read more...
+ Add me as a friend on blogg.no

Contact me

E-mail: veas_93@hotmail.com

Blogging

Pakket inn i skinn og ull!

Det er fortsatt litt kjølig i luften, men har likevel våget meg ut uten å være innpakket i skiklær. Hjelper med ull, skinn og varme klær!

Alpakkaluen min har vært ynglingsluen min siden jeg kjøpte den i Peru i 2009 og jeg blir aldri lei den. Den har nærmest blitt et av kjennetegnene mine. Så lenge det ikke blåser holder den skallen god og varm. 

For en gang skyld jeg jeg også funnet noen vintersko fra Biacno som både var varme, stilige og vanntette for slaps. Skinn + ull. Slikt må til for å overleve en norsk vinter!


#antrekk

Tvingt på diett

Nå har alt falt på plass. Jernmangel, oppblåst, vondt i magen etter for mange boller og pannekaker og følelsen av at kroppen ikke klarer å ta opp alle næringsstoffene i maten jeg gir den. Etter å ha fått en 1 cm tykk slange gjennom munnen og ned i magen min har legene nå funnet ut at jeg har glutenallergi/cøliaki.  

Ikke så veldig kjekt akkurat, men veldig greit å vite slik at jeg vet bedre hva som er bra for kroppen min og ikke. 

Min positive side lyser litt opp og sier at jeg nå har en gylden sjanse og enda en grunn til å leve sunnere ved å unngå kaker og boller. Funker veldig fint så lenge jeg er hjemme og lager min egen mat, men når jeg kommer på besøk til andre derimot er det ikke alltid like lett.  Kjeks og kaker står klar til å bli spist og djevelen dukker fram på den ene skulderen min og sier "Bare en liten bit kan vel ikke skade?". Det smaker så godt! Jeg må bare ha èn liten bit til, og det fortsetter...

Jeg kjenner på kroppen min at den egentlig ikke har så godt av dette og jeg vet at jeg har failet. Igjen. Unnskyldningen min er at jeg alltid har spist slik mat og at jeg ikke kjenner det like godt på kroppen som mange andre med cøliaki/glutenallergi. Når jeg kommer hjem igjen lever jeg som sunnhetsfreak og klarer å holde den dietten i ca 1 uke før jeg failer igjen. 

Jeg spurte legen min om jeg bare kunne få spise litt gluten sånn avogtil, men fikk et klart nei. Spiser jeg gluten klarer ikke tarmen min å ta opp næringsstoffer skikkelig og det er større sjanse for at jeg får kreft, så her er det bare å holde seg unna fristelsene. Har allerede underskudd på både jern og sink. Fra i dag av skal kostholdet mitt virkelig forbli glutenfritt. Liker å lage mat, så skal nok dele noen oppskrifter på sunn glutenfri mat med dere også.

Som 1 av 100 er jeg tving inn på en glutenfri diett.
BESTEforeldre

Tanken på å besøke et gammelt ektepar på snart 80 år frister kanskje ikke for alle, men det er noe spesielt i å besøke mine besteforeldre ute på landet i Gausdal.

Først kan vi trekke fram bestemors hage. Visste du at det finnes gule tomater og steviablomst? Eller enda kulere; at det går an å dyrke mais i Norge? Her dyrker hun så mangt!
I tillegg får man alltid så mye mat at vi tuller med at vi går opp 2 kg hver gang vi er der. Ikke nok med at jeg fikk mye mat mens jeg var der, men fikk også med meg både hjemmelagd brød, rundstykker, cookies og syltetøy hjem til leiligheten. Trenger ikke dra til seters for å gjøre meg fet her. Drar bare til mine besteforeldre. 

Som Emil i Lønneberget har bestefar sin egen snekkerbod. Selv om det ikke finnes en eneste ond eller slem del med ham har han tilbringt ganske mange timer i snekkerboden. Nå trengte jeg skjærefjøl, så da var det rett i snekkerboda! Med god hjelp. Akkurat som bestefar og bestemor liker også jeg å lage ting selv istedenfor å kjøpe det ferdig. Fikk også svidd inn mønster på den. Hjerte selvfølgelig. 

 
Kunst er også kjekt å få med seg. På Lillehammer Kunstmuseum var det både fotoutstilling og kunstutstilling, så der var det kjekt å ta en tur. Ble spesielt fascinert av Vanna Bowles sine kunstverk hvor kunsten går utenfor rammen. Anbefales å se hvis du er i nærheten. 
Jeg ser så mye av både meg selv og familien min i besteforeldrene mine. Kreative sjeler som både har eget drivhus og snekkerbod. Innsiktsfulle, sier det de mener og humoristiske. På overflaten to veldig forskjellige mennesker, men som har funnet lykke i hverandre og holdt sammen gjennom både oppturer og nedturer. De er min største inspirasjon til godt ekteskap. 

Vi er alle ung på innsiden er vi ikke? Det føles hvertfall slik noen ganger. 
Bestefar som smiler lurt mens han spiser bolle fra Høyre-politiker og får 2 roser fra Arbeiderpartiet, og bestemor som sier at fyren i bilen foran godt kunne kjørt litt fortere. 

 
Føler ordet BESTEforeldre passer fint. Har alltid likt meg så godt hos dem. Vil egentlig ikke dra derfra. 

Ekte treningsglede på Fønix

Min første Pilatestime på Fønix treningssenter her i Brumunddal er overstått og jeg gleder meg til å ha flere. Senteret hadde aldri hatt pilates før så oppmøte var godt og heldigvis var tilbakemeldingene gode også. Har vært pilatesinstruktør hjemme på Sotra også, men nå når jeg flyttet måtte det bli et nytt senter. Men det har egentlig bare vært koselig :)

På lørdagen som var hadde vi ansatte Kick Off. Dagen begynte med innføring i lyd og lys og førstehjelp hvis noe skulle skje. Nyttig og avslappende før vi skulle bli kjørt godt i en gjennomgang av flere av gruppetimene senteret hadde å tilby. Body Combat, Yoga, Octofit, Body Pump, Zumba og Full pakke om jeg ikke husker feil. En kort versjon av alle heldigvis, men trening det fikk vi virkelig! Etter treningen var det en velfortjent og morsom tur på GoKart Hamar etterfulgt av kinamat. Med koselige ansatte og veldig variert timeplan føler jeg Fønix står høyt på listen over gode steder å jobbe og trene. 

Her er noen bilder fra treningen vår på lørdag.
Til slutt et bilde av meg i GoKart. Oh Yeah!
 

Scooter!

Tada! Mitt første kjøretøy er herved kjøpt. Det tok ikke lang tid fra jeg fant en scooter på finn.no til jeg fikk den nei. En helt ny scooter som bare har stått i garasjen og ikke blitt brukt. Jeg er flink til å shoppe. Bare sier det.

Nå kan jeg kjøre litt lengre strekninger i tillegg til å kjøre til jobb ca 2 ganger i uken. Det er viktig med restutisjon i treningen ;) 
"Så du har sluttet å trene og sykle til jobb nå da?" Å nei du! Jeg syklet faktisk til jobb i dag jeg, i tillegg til å trene yoga i går. Så trening blir det ikke slutt på selv om jeg har fått meg scooter. 
Spretten rumpe

Snart kommer rumpen min til å sprette av kroppen. Hver dag sykler jeg nemlig 1 mil tilsammen til og fra jobb.

Med tanke på at det nesten bare er nedoverbakke til jobb tar det bare 10-15 min å sykle. Jeg sparer penger for bussen, får god trening og kommer meg dit jeg vil på en grei tid. Hadde tatt like lang tid, eller lengre, å ta bussen likevel. Dessuten får man ikke spretten rumpe av å sitte på bussen akkurat. 

Okei da.. Det er ikke bare positivt med å sykle hver bidige dag. Jeg er litt sliten i beina. Helt fra ankelen og opp til hoften. Kunne trengt en scooter å bruke som restutisjon 2 dager i uken. Dere kan forresten se for dere meg når jeg har vært å handlet. 5 km oppoverbakke; here we go! Men vi fokuserer alltid på det positive sant? Fin rumpe <3#trening #sykling #finrumpe

Celebration in pink and white

50-årsdagen til pappa måtte feires og en svipptur til Gausdal i helgen ble det. Feiring betyr tid for en kjole som er finere enn til hverdags, og når jeg endelig hadde funnet den rosa leppestiften min igjen måtte den selvfølgelig brukes også. 

Life is beautiful! Kjole: Bik Bok // Blazer: H&M // Leppestift: Mary Kay, Pink Melon
Bilder fra skiweekend på Geilo

Hotel, ski og kos på Geilo har vært min siste helg av vinterferien min. Kamera var selvfølgelig med, så jeg ble alles uoffisielle fotograf for helgen. Her er noen utvalgte bilder!

Hopping er alltid en del av ski i bakken, men desverre er ikke dette meg, for jeg tok bildet.

HeXe-løypen i skogen. Uforutsette humper og litt spenning.


Avslapping og tid for å spise pølser før vi kjører på igjen.


For første gang i livet har jeg hoppet på Big Air Jump. Kjempegreit å slippe å tenke på at du kommer til å lande hardt! Her er det bare å hoppe!


Nytt triks: Stjerne i luften!
Neida. Dette er meg på mitt første forsøk på 360 (snurr helt rundt i luften). Greide bare 90 grader. Siste gangen greide jeg 270 grader!


Daniel og meg på toppen av skiheisen.

 

Dette var da en kort oppsummering i bilder av min skiweekend på Geilo. Nå er det på'n igjen med skole!

Antrekk til Lady Gaga-konsert

Det var så verdt å stå nesten en time i kø i kulden for å få ståplass nesten helt fremst på Lady Gaga-konserten på Telenor Arena i går kveld. Hun kom ridene inn på en enhjørning og hadde som alltid fantastisk kule kostymer og oppmuntringer til alle om å være seg selv og ikke bry seg om hva alle andre mener. Fantastisk dame!
Backstage fra hårshowet

Da var hårshowet til Adam & Eva Skolen vell gjennomført og jeg gleder meg til å se videoen fra catwalken og bildene. Midlertidig kan jeg dele noen backstage-bilder med dere :)

Aner ikke hvor mange timer jeg har sittet i frisørstolen denne uken, men det er en del! Time etter time sitter de der å finpusser klippen før de viser den til læreren, får tilbakemelding og finpusser litt til.

En halvtime før showet skulle begynne satt alle klar med klærne vi hadde fått tildelt og ferdig sminket og stylet. Jeg hadde fått noen høyhelte sko som var litt for små og kan garantere at det var deilig å få de av når vi var ferdig! Ikke deilig å gå med sko som du må skvise foten din ned i og som gjør at tærne ikke får nok blodtilførsel. Men det funket. heheFrisøren min Wael Handal


I'm catwoman

Helt siden første klasse på videregående har jeg ønsket å kle meg ut som catwoman, men det har bare ikke skjedd før nå. Kjøpte meg catwoman-kostyme i New York, sydde det inn og brukte det årets halloweenparty som meg og min søster inviterte venner til.

Catsuiten var ganske behagelig å gå med og derfor gikk jeg med den hele dagen, inkludert da jeg skulle innom butikken for å handle. Tenkte alle kom til å stirre men fikk faktisk overraskende få blikk. Så nå er det avklart; folk tenker ikke over at det er rart at jeg kler meg ut som catwoman.Hadde du halloween-kostyme? Hva kledde du deg ut som?

Hawaii-party

Når man blir bedt i hawaii-party er det gøyest om man drar det helt ut. Jeg har alltid ønsket meg kokosnøtt-bh, og endelig fikk jeg sjansen til å lage det!


Det var gjennom kjæresten min som jobber i sjøforsvaret jeg ble invitert på hawaiiparty. Dermed var det også på båten festen foregikk. Ikke like glamorøst som det høres ut som med tanke på at båten for det meste er laget av stål. Men jeg skal ikke klage, for det er jo ikke hver dag man får feste med matroser på en militærbåt ;)

Bowling-girls

Alle sa de var dårlig i bowling -> vi går på bowling!

Det er gøy når man bowler med likesinnede, for da kan man faktisk føle seg sykt god når man klarer spare. Utfordringer som å kaste baklengs og med venstre hånd hadde vi også. Girls just wanna have fun!

Av 5 jenter var det egentlig bare jeg og Mari som ville ta bilder med den kule bowlingen i bakgrunnen. Med tanke på at dette er min blogg skal jeg spare dere for bilder av alle andre.


Siste innblikk fra russetiden

Russetiden er over og kjolene mine har savnet meg. Dere vil nå få et siste innblikk i hvordan russetiden min har vært.

Allerede før russetiden begynte var jeg bestemt på å klare sølvdusken (50 russeknuter), og det gjorde jeg. På bildet under er vi på vei til å ta russeknuten som sier at vi skal bestille Happy Meal på McDonalds Drive-In.
Russeknuter er noe av det gøyeste med russetiden. Nå blir man for en gang skyld oppmuntret til å gjøre helt merkelige ting, bare for gøy. Kjempegøy!


Exodus, et utested i Bergen, arrangerte skumparty og drømmen om å bade og danse i skum ble til virkelighet. På slutten når skummet begynte å nå oss til knærne satt jeg og en venninne oss ned i skummet og bare klesjet det på oss. Med skum over hele kroppen bestemte vi oss for å seile bortover gulvet, som du ser under ;)Russetoget på 17.mai er et av de kuleste togene jeg har gått i! :DNå når russetiden er ferdig har russebuksen og russeluen blitt flyttet over til utstillingsdukken min, og skal stå der som et minne en liten tid fremover.

Vidden by Night

I kveld legger jeg ut på en natts gåtur over vidden med DNT ung Bergen. Turen starter kl 22 og slutter ca 05.00. Satt en stund å lurte på om jeg skulle bli med, med tanke på at jeg skal være aktiv lørdag formiddag og kveld i tillegg. En kompis greide å overtale meg, og nå gleder jeg meg til en uforglemmelig tur. Grilling midt på natten, soloppgang og nattestur over vidden er ikke noe man gjør hver dag.

Vil du også bli med på Vidden by Night? Les mer og meld deg på her.


Foto: cicisblogg.blogspot.com

Russeknuter på gang

Noe av det gøyeste med russetiden er russeknutene, og jeg er selvfølgelig i full gang! Jeg har snart nådd 30 knuter, og her får du se bilder fra noen av dem. Det er morsomt å se alle blikkene og glisene man får av folk rundt deg. Det er gøy å gjøre litt rare ting :D

Russeknute §125 - Plaster: Krype fra Fløyen til den Blå steinenRusseknute §052- Rød "L": Plassere en "L" bakpå en politibil.
Det var visst en del som hadde gjort det på den samme bilen før oss, men det får bare på. Etterpå gikk vi å innrømte epleslang for politiet. De hadde desverre hørt den mange ganger før allerede.


Russeknute §137- Fiskekrok: Fiske i lille Lungårsvannet
Vi så faktisk små fisker i Lille Lungårsvannet! Det er ikke så dødt og forurenset der som folk skal ha det tiø.Russeknute §126 - "Playmo"-figur: Løpe i undertøy rundt lille Lungegårdsvannet.
Tror dette må være den kuleste knuten jeg har tatt hitill. Litt kleint i begynnelsen, men når vi var kommet halvveis føltes det ganske normalt (som om jeg jogget på en strand i bikini). Vi vinket og gliste til alle som gikk forbi, og følte at det var overraskende få reaksjoner. Det var ikke så værst temperatur heller, og når vi var ferdig ville vi egentlig bare sitte å sole oss litt. Midt i Bergen sentrum.Russeknute §142- Grått hår: Bruke 1 minutt over et overgangsfelt.
Denne har jeg gjort 3 ganger med forskjellige folk som ville gjøre den. Girls just wanna have fun!
Etter erfaring kjører alle bilene forbi uansett om du står midt i feltet deres.
Er det noen russeknuter du ønsker at jeg skal prøve ut?
Ta en titt på Bergensruss.com og legg igjen en kommenter under da vel :D

Russetreff i Kragerø + Oslotur

Denne helgen har det vært russetreff for kristenrussen i Kragerø. Det var fantastisk kjekt og jeg vil virkelig anbefale deg å dra dit hvis du er russ til neste år.

Her ser du russene oppstilt til russe-OL. Frivillige personer fra hver landsdel deltok i svømming etter goodiebags, hopping og litt annerledes aktiviteter i vannet.


På lørdag kveld var det konsert med Philippa Hanna fra England. Hun var utrolig flink og stemningen blandt publikum var på topp. Har faktisk aldri vært på en konsert med bedre stemning blandt publikum.


Russeknuter er kjekt!
Russeknute: Få autografen til en valgfri krussepresident på panna og russebuka. 


"Hei russ! Kan vi få russekort? Legges i den svarte postkassa! Tusen takk! Hilsen 3 jenter :)"
Kjekt å glede små barn med russekort! Tror jeg snart blir kjendis i Kragerø; så mange russekort jeg har levert ut.KRUSS!Etter russetreffet på søndag dro jeg og Malene til Oslo for å nyte livet på hotel en dag. På bussen fra Kragerø til Oslo var det også andre russ fra treffet vi hadde vært på. Det hele endte med guide og moro med nye venner i Oslo! :D

Vi beseiret også tigeren.

Russetiden har begynt!

It's on!
I går var det russedåp og i dag reiser jeg til Kragerø på russetreff. To russeknuter er tatt, og minst 48 til skal det bli. Jeg skal ha sølvdusk!

Til dere som ikke liker XD så er jeg nå XD. Nå trenger jeg vel ikke tenke over at andre ikke liker XD, for det har visst blitt litt av mitt kjennetegn og derfor også mitt russenavn.
It's just who I am!Russeluen fullfører antrekket og jeg elsker den :D


En av russeknutene som vi har tatt er å sitte under pulten en hel skoletime. Meg til venstre og Martha til høyre


Amandusfestivalen

Mandag kveld ankom jeg Lillehammer for å være med på Amandusfestivalen 2012. Jeg ble nemlig en av de 15 vinnerne av fotokonkurransen med temaet "Fremtid". Her deltar jeg på workshops og er med på selve opplegget på norges filmfestival for unge.

Kjekt å se at bildet mitt er på trykk i Amanduskatalogen! :)


Reservert for nominerte under åpningsshowet hvor alle de nominerte filmene ble vist.


Litt av utstillingen av vinnerbildene.En av workshopsene jeg har deltatt på er "Sårsminke". Her fikk jeg en kort innføring i hvordan å sminke sår, og dette gleder jeg meg til å bruke på photoshoot eller i filmsammenheng.

Vårens første bad

Solen skinte og jeg skulle ta vårens første bad sammen med to venninner fra klassen. Det var litt kaldt akkurat i det vi fikk uti, men når vi kom opp igjen skinte solen på oss og det var i grunnen ganske deilig. Nå har vi tatt 2 russeknuter på en gang; bade før 1. april og bade før 1.mai. Jeg elsker å bade før "normale" folk pleier å bade. Det er da det er ekstra gøy!

 

Hva synes du er det beste/værste med å bade tidlig på året?
For meg er det kicket og det å gjøre noe litt crazy.

Russetingene har kommet!

Om 2 måneder skal jeg feire at jeg er ferdig med 13 år med obligatorisk skolegang. Russetingene har kommet og jeg kjenner at jeg gleder meg. Jeg satser på en gøy russetid med mange morsomme minner å se tilbake til. Jeg skal nemlig huske alt og ikke drikke bort ukene. Jeg skal ta masse russeknuter, dra på leir med kristenrussen, dele ut russekort til alle fansene mine (som ikke engang vet hva jeg heter før de spør om russekort), pimpe russeklærne mine og rett og slett gå crazy og ha det gøy! haha :D


Staset til julebord

I går var det julebord med Sprek og Blid som stod på planen. Hadde på en måte en slaks relasjon til alle som var der, selv om jeg ikke hadde sett de før; vi jobber jo alle i Sprek og Blid-kjeden. Kjekt å snakke med kollegaer som du til vanlig ikke ser så mye til, siden alle er på jobb på forskjellige tidspunkt og steder. Jeg ble også dratt opp på scenen i et improvisasjonsshow! haha. Vi skulle ha en samtale uten å si ord med bokstaven S i, og det var jo lett *ironi hvis du ikke skjønte det*.

Jeg liker slike festligheter. Man får pynte seg, møte folk og ha det kjekt.
I'm Back!

Om jeg har hatt det bra på FABU sin festival? Ja!
Festivalen ga meg nye venner som jeg forhåpentligvis ser igjen på FA fotballcup om en måned, nye tanker og løsninger, opplevelser, 2 nye klesplagg som jeg har sydd om selv, og ikke minst glede.

Gruppebilde med oss fra Bergen :)


På festivalen var det 3 timer for dagen hvor vi var på en linje vi på forhånd hadde valgt. Jeg hadde valgt Fashion Week hvor vi sydde om klær. Jeg fikk sydd meg 2 klesplagg iløpet av uken, og under ser du hvordan klesplaggene såg ut FØR jeg begynte å ordne på de. Bilder av hvordan de ble kommer senere når jeg selv har fått bildene på mail. Gled dere!Som lederne på linjen Fashion Week som jeg hadde valgt sa:
"Akkurat som vi ser forskjellige bruksområdet for klær og stoff, ser også Gud forskjellige bruksområder i oss."
En jeans er ikke bare en jeans, den kan også lages om til shorts, skjørt, veske osv. Mulighetene er utallige, også med oss. Du er ikke bare et menneske. Du kan fungere på flere områder.


Vi hadde også andre grupper vi samles i hver dag, og her er min gruppe "The new ice castle" som lager Heia-banner. Navnet "The new ice castle" ble lagd for å smiske indirekte med lederne. Hun ene kommer fra Island og han andre heier på fotballlaget New Castle.En kveld på et møte kunne alle gå fram og hente seg en blad, og på bladene stod det dette verset.
Joh 3.16: For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin sønn den enbårne for at hver den som tror på han ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.


Hva er vel en festival/leir uten nye venner? En av de jeg ble best kjent med var Celina. Den hærlige jenten som flyr med meg på bildet under. Bra det ikke er lenge til FA sin fotballcup i September, da vi sees igjen, og forhåpentligvis mange av de andre også.


Exstremshow med TX VikingsI går kveld var jeg på TX Vikings show, hvor jeg så menn knuse flere blokker med kritt/gips og gjorde mange forskjellige ekstreme stunts. Min forklaring er at de må være laget av jern. Hvorfor ellers skulle de ha klart å knuse mange blokker med bare hodet eller løpe gjennom en stokk? Skjønner hvorfor de heter Team Xtreme Vikings.

TX vikings holder ikke på med dette bare for gøy. De har nemlig en mening bak det de driver med. De alle var noen virkelige rakkerunger for å si det mildt, men så møtte de Jesus. Innimellom hvert stunt snakket de om ting de har opplevd og hva det de gjorde var et bilde på. Et bilde var at de forskjellige blokkene var dumme ting som hat og narkotika. Ved at blokkene knuses vekk, var et bilde på at Jesus tok alle byrdene på seg.

Her kan du se en liten video med noen av stuntsene fra gårsdagens show.


Hva synes du?

Overnattet på skolenDu leste riktig. I natt har jeg, Åshild, Hanne og David overnatte på skolen. Alle vi som er i samme ungdomsbedrift. Just 4 fun!


* Utforske skolens kjeller
* Løpt rundt i en 6-etasjen bygning hvor det bare er oss fire.
* Skremt oss selv og andre. Skrik og hopp.
* Erfart at vi trodde vi var aleine, men så stopper heisen og en dør blir åpnet, men lukket igjen med en gang.
* Senere viste det seg at vaskedamene ikke gikk før kl 22.00
* Laget taco og spist det mens privatister gikk forbi og tenkte vi var helt merkelig.
* Dusjet i dusjen på skolen (i mørket). Lyset hadde gått på badene.
* Film på storskjerm
* Chillet på Macen. Typisk Akademiet-folk.

Da har jeg gjort det også i livet :)
Har du overnattet på skolen før?

To 2.plasser og møte med Trond Giske!

Fylkesmessen for Ungdomsbedrifter i Hordaland er over, og ungdomsbedriften min Beat av Bergen stakk av med to priser! 2.plass for Beste nettsted og 2.plass for beste kulturbedrift. Det var kjekt det!

Her ser du oss fra Beat av Bergen med de to sjekkene vi har fått :D


Vi var også så heldige at vi ble utvalgt til å snakke med Trond Giske! Ikke at jeg egentlig visste så mye om han eller hva han gjorde, men det gjør ikke noe. Det er kult uansett.
På bildet under ser du Trond Giske se på nettsiden vår mens vi prøver å fremme bedriften vår på så bra måte som mulig.10 timer i Grieghallen gikk egentlig ganske fort. Det var mange interessante (og ikke så interessante) ungdomsbedrifter som vi kunne ta en tur å snakke med, litt godteri på hver stand for å tiltrekke seg kunder, mange koselig mennesker, og til slutt men ikke minst: vi fikk fortalt mange om bedriften vår; Beat av Bergen.

Selv om fylkesmessen en over, betyr det ikke at Beat av Bergen er over. Vi bare vokser og vokser! Følg med videre!

Mvh.
Veronika Ask Stuksrud
Daglig leder, Beat av Bergen
www.beatavbergen.com

Hollywood Glam Party - bilder

Det er en stund siden jeg feiret 18-årsdagen min med Hollywood Glam Party nå, men tenkte bare at jeg ville vise dere noen bilder. Det er enkelte ting som bare blir tenkt, men aldri gjort.

Å planlegge spesielle feiringer er noe jeg liker veldig godt, og vil anbefale dere og gjøre noe litt mer ut av bursdagen din. Det er kjempegøy og det blir garantert husket! Ikke vær redd for å invitere vennene dine fra forskjellige gjenger heller. Inviterer du et sånn passe antall folk, og introduserer de for hverandre, så er det stor sjans for at alle blir venner med hverandre. Det skjer vertfall i mitt besøk.
Hva er vel ikke bedre å feire bursdagen sin med venner, Hollywood-glamour og morro?

Se gjennom bildene og bli inspirert!

Hva er det som alltid er ved inngangen til et arrangement i Hollywood? Jo, en rød løper! Med en vegg med "sponsorer" blir dette både bra og annerledes enn det folk er vant til. Her er alle VIP-gjester!


Velkomsdrikk i fine glass er et must!

Nydelige cupcakes <3


Langbord! Tid for dagens rett. Pizza? Taco? Nei, dette er Hollywood Glam Party! Bort med det vanlige, og inn med det ekslusive og det som er annerledes. Her blir det servert laks, fløtegratinerte poteter, skinke og ost-pai og salat.


I wanna dance with somebody!


Bare man legger kamera fra seg, så er det alltid noen tar bilder for deg. Litt slitsomt å se igjennom nesten 1000 bilder etterpå da, men det får gå.Etter litt dans, mingling og photoshoot med de som låner kamera er det tid for å slå på pinjata!
Okei, pinjata er kanskje ikke akkurat Hollywood-stil, men jeg ville ha det med! Derfor lagde jeg denne kule pinjataen med hjerte på den ene siden og 18 på den andre :D Selfølgelig var det også godteri inni, og gjestene fikk slå på den for å ødelegge den.


Roser ser både ekslusivt og fint ut samtidig som det viser kjærlighet.


Hvorfor ikke dele ut rosene til spesielle utmerkelser på slutten? Beste antrekk, mest smilende person, partyløven osv.
Det er ikke alltid like lett å vite hvem du skal gi de til, men la gjestene være med å bestemme hvem som skal få rose, så er det litt lettere :)


Jeg koste meg veldig, folk var lengre enn tenkt, og jeg fikk også gode tilbakemeldinger, så kan fint si det var en vellykket fest :D Hadde også tenkt over noen ting vi kunne funnet på hvis ting ikke gikk som det skulle, men de påfunnene kan jeg heller spare til en annen gang.

Tema er alltid kjekt å ha! Tenk kreativt og gjør festen spesiell :)

Har du vært i noen party som du husker spesielt godt?

Mystisk julebord

Det var tid for julebord med noen venner, hjemme hos en kompis. Tema hadde vi også; spion/mystisk, så alle kledde seg i svart. Jeg kan ikke akkurat skryte av gutter sin evne til å planlegge, men men.. Det var nå kjekt likevel :)

Her er et gruppebilde av oss alle.
Oppe fra venstre: Anton, meg, Martha, Stian og Andres sin sitter på en stol.


Nisser i snøen

Rødnissen og blånissen har vært ute å lekt i snøen! Første gang i år for både søsteren min og meg.

Nå kan naboene lure når de våkner imorgen og ser fullt av snøengler på marken :DEndelig er det snart jul, og det betyr skolefri. Da blir det mer aking og leking i snøen må du tro! Det jeg liker best med snøen er all morroa vi kan få ut av den, slalom, aking + at den er veldig fin å se på. Man blir aldri for stor til å leke.


Hva liker du best med snø?

Dagens frisyre: Sløyfe av håret

Dagens frisyre er en sløyfe av mitt eget hår. En fin blanding mellom Dolly Duck og Lady Gaga.

I går kveld prøvde jeg tilfeldigvis meg litt fram med håret, og lagde plutselig en sløyfe. Denne lille ideen førte til dagens frisyre; sløyfe av og i håret. Jeg har vært på adventsfest i kveld, så da passet det bra å ordne seg litt ekstra på håret. Ikke at det noengang har stoppet meg i å pynte meg, men du skjønner...

Det er gøy å gjøre litt annerledes ting med håret! Her ser du sløyfen på nært hold. Så lenge det ikke gjelder å klippe håret altfor mye, så liker jeg å gjøre ting med håret.

En slik sløyfe er ikke så vanskelig å lage heller. Det finnes flere videoer på youtube som viser mange forskjellige måter, men jeg bare gjorde min egen vri. I tillegg til at jeg tok et søtt hvitt strikk rundt etterpå.
Hvis dere vil, så kan jeg kanskje legge ut en beskrivelse med bilder eller video av hvordan jeg lagde frisyren senere.

Slenger også med antrekket for adventsfesten, med en søt sløyfe på toppen.

Gøy med is på vannet

Det har vært flere minusgrader i mange dager, og isen har begynt å bli ganske så tykk på vann rundt om kring. Og i dag har jeg endelig fått stått på skøyter utendørs!  Håper gradestokken holder seg på minussiden og at det ikke blir snø helt enda. For jeg vil gjerne stå ute på skøyter litt til.Har du stått på skøyter ute i år?

Halloween-party!

Vanligvis hater jeg edderkopper og skumle ting, men denne helgen har jeg og noen venner brukt det og hatt en gøy halloween-feiring. Siden det var hjemme hos meg, så har jeg brukt dagen i dag til å rydde å vaske, men fikk litt hjelp så det gikk helt fint. Vi lagde skummel mat, pyntet med hodeskaller, edderkopper, spindelvev ++, og hadde leker, sosialt og premie-utdeling.

YUM YUM! Fikk du ikke lyst på disse mugne muffinsene med blod på, så vet ikke jeg! ;)

Heldigvis har ikke edderkoppen greid å komme seg ut av geleen enda.

Orange punch med edderkopper og isbithånd.


Halve morroet er jo nesten å bruke kreativiteten til pynt og mat. Men så er det også lurt å begynne tidlig, gjerne dagen før(spesielt hvis du skal vaske huset i tillegg). Likevel vi hadde holdt på ganske lenge på dagen, så var vi litt etter tiden og var ikke ferdig påkledd og sminket til tidspunktet det egentlig skulle starte. Men men..

 

Har du feiret haloween i år?

Fun in the end of the summer

Sommeren er desverre snart slutt, men ikke helt enda. Man må nyte de siste dagene. Fra i går til i dag samlet jeg og noen venner oss og grillet og overnattet. Er det en ting vi AKA-folk er flinke til, så er det å spleise alle våres venner sammen. Så her var det også venner sine venner, og bestevennen min som også har blitt min kompis sin kjæreste. WOW! Det går sikkert surr i hodet på deg nå, så jeg skal slutte.

En kveldstur er alltid koselig. Det var heller ikke så veldig kaldt. Gøy blir det også når danser rundt i rundkjøringen og møter noen andre venner. Jeg vet det, vi er både merkelige og litt gale, men vi liker det ;)

De neste dagene skal jeg bruke til å slappe av, komme inn i ny døgnrytme, og ellers kanskje finne på noe annet gøy.

Hva skal du bruke dine siste dager av ferien til?

Klatrepyramide for ungdom

Oh ye! Hvem har sagt at man ikke kan leke når man er ungdom, eller på vei til å bli voksne?

Denne pyramiden er faktisk laget for ungdom og den er kjempestor! Pyramiden står på Åstveit ungdomsskole i Åsane.
Jeg, kusinen min Miriam og søsteren min Elisa var der i dag. Førstemann til topps!
Kult sant?

Familiedag på Straume Idrettspark

Det var familiedag/vestkystfestivalen på straume idrettspark i dag, og jeg og Ada var med og jobbet. Ganske greit egentlig, gratis inngang og gratis mat. Det som var enda gøyere var at Donkeyboy var der! Og en jente som het Tomine Harket som var utrolig flink til å synge. Visste egentlig ikke hvem hun var før Ada sa det, men jaja.. Vi så hvertfall både Donkeyboy og Tomine synge på scenen, og de var kjempeflinke alle sammen! 

Her ser dere den ene "delen" av plassen dette arrangementet foregikk. Til høyre utenfor bildet står det et stort telt som konsertene var i. 


Meg og Ada som tar oss en liten pause fra jobben med et fruktglass. Her står vi i en altfor stor refleksvest, og myser med øynene fordi det er så mye sol ;) hehe...


Etter Donkeyboy hadde sunget og skrevet mange autografer fikk også jeg og Ada et bilde med noen av de. 

Bilder fra når Tomine Harket og Donkeyboy er på scenen får dere se imorgen! :) 
Må bare plukke ut noen bilder og slikt..

Bursdagsfest i hagen for søster

"Skap en tradisjon tidlig i ditt liv med å holde fantastiske bursdagsselskaper."
-Paris Whitney Hilton

Det som er så gøy med å ha bursdag er at man har en grunn til å ta på seg fine klær og holde en fest med gode venner. Denne gangen var det søsteren min, Elisa, som fyllte 15 år på torsdag, som skulle feires. Hun ville ha hageparty, og jeg var invitert :D 

Jeg tok automatisk på meg jobben som personlig fotograf for anledningen. Men det var ikke bare jeg som tok bilder, så fikk en del fra en venninne av Elisa etterpå også. Det stemmer ganske det utsagnet "Dine venner er mine venner, og mine venner er dine venner. Jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir". 


Jeg hadde også laget en aktivitetslek/quiz (fra ønske av Elisa) som ble en stor suksess.


På en av oppgavene ble den kreative siden deres utfordret. Her skulle de nemlig ta et så morsomt bilde som mulig ved hjelp av en dukke, en hatt,en vifte og en blomst som jeg hadde lagt fram. 

Og selvfølgelig er det alltid noe godt å spise og drikke på en bursdagsfest! 
I tillegg til grillmat da selvfølgelig. Og litt kake og annet snacks. 

"Å feire fødselsdag er sunt. Statistikken viser at de som feirer flest fødselsdager, også er de som lever lengst."

Gjør noe utenom det vanlige neste gang du har bursdag. Når du gjør noe som ikke alle andre gjør, kommer folk til å huske denne dagen. Det er alltid gøy å få gode tilbakemeldinger på noe du har stelt i stand. Du trenger egentlig ikke å ha bursdag heller for å holde en gøy fest med noen venner. En fest trenger ikke nødvendigvis å inneholde alkohol, det går fint an å ha det gøy uten ;) 

"Sex and the city 2" with the girls!

Det var premiere på Sex and the City 2 i går, og mange glade og pyntede jenter ankom kinoen. Glamorfaktoren var høy, og hvem liker vel ikke det? 

Blant mange andre spente jenter befant også  vi oss. Amalie, Maren, June, Malene og meg. Likevel vi begynte på forskjellige skoler nå på videregående, så skiller ikke det oss. Vi manglet en da, Mari, som desverre ikke kunne være med.


Det var en utrolig gøy film, og jeg misunner de all den glamoren! 

Martha 17 år - fun fun fun

Solen skinner og Martha fyller 17 år i dag. Og det måtte jo feires. Jeg har blitt litt hekta på å si "fun fun fun" når jeg skal beskrive noe nå fortiden, men synes det passer så utrolig bra til hvordan vi har hatt det. 

Gratulerer med dagen Martha! :D Gå gjerne innom bloggen hennes (purikuri.blogg.no) å gi henne en bursdagshilsen. 

Hvis dere ikke skjønte det, så er det dette som er Martha. 

Egentlig var det meningen vi skulle på tivoli, men det var stengt, så vi reiste på Peppes og bowling istedenfor. Uansett hvor vi er blir det gøy med disse folkene. 
Siden Martha hadde bursdag fikk hun en gassballong, en slik knapp som det stod "jippi, jeg har bursdag" på, og gratis bowling, noe som var helt perfekt siden vi skulle på bowling etterpå. 

BOWLING! And fun fun fun!
I know, we're crazy. And we love it!


"Å feire fødselsdag er sunt. Statistikken viser at de som feirer flest fødselsdager, også er de som lever lengst."

Elisa`s konfirmasjon

Dagen i går var min kjære søsters konfirmasjon. Solen skinte og slekt og venner var samlet for å feire Elisa sin konfirmasjon. Både jeg og mange andre knipset mange bilder i løpet av dagen.

Bordene var pyntet og bordkortene laget, med innspill fra Elisa selv. Da blir det selfølgelig noe med rosa.
 
 

Fra Tabernakle, der hun konfirmerte seg, og hjem hadde onkel Egil pyntet "limosinen" sin, der Elisa skulle få sitte på.


Både stemningen og maten var god, og den ble enda bedre når folk begynner å holde taler. Her holder mamma en tale for Elisa som sitter og ler. Men det var flere flaue ting,latter og følelser som skulle komme frem.


Vi hadde også litt sang. Egil på keyboard, mens mamma og tante stemmer i.


Elisa var også veldig glad for at det hun fikk.


Når middagen var ferdig og vi hadde fått strekket litt på oss gikk turen 100 meter bort til huset våres der det var kaffimat. Da beviser alle sammen at likevel de er mette, så greier de å stappe innpå litt kake. Te er også utrolig godt å drikke til kakene.


Og til slutt får dere se et bilde av meg og min kjære søster Elisa :D Vi har lik bunad og greier.


Jeg liker konfirmasjoner. Det er utrolig koselig! Ikke minst sosialt. Og så er det også mye glede og god mat. Det er nå man må lære å beherske seg, og prøve å la være å spise enda en kakestykke når du egentlig har fått nok.

Andres sitt bursdagsbesøk

På fredag kveld var jeg i bursdagsbesøk til Andrès. Plutselig hadde 5 timer gått. Det tyder vel bare på at vi hadde det kjekt! Noen av bildene som ble tatt ser du under :) 

Kaken du ser her er fra Martha, som ikke kunne komme. Hun hadde laget en ganske så spesiell kake med litt forskjellig i. Men den ble god da! :D Og litt hard xD haha..  


Etter vi hadde vært ute litt og hoppet på trampolinen og avkjølt oss, gikk vi inn for å se på en skrekkfilm. Kasia,Vårin og jeg ble sittende og kommentere og lage våres egne historier ut av skrekkfilmen, for at den ikke skulle bli så skummel. Og det ble ganske morsomt må jeg si. For de skumle folkene kan jo faktisk også bare være betatt av offerene, og vil egentlig be de ut på date. Men når offeren er så redde og synes at de er stygge, så måtte de få de på en annen måte, med vold. 

Det er også kjekt å bli bedre kjent med venner av Andrès som jeg egentlig ikke kjente så godt. Det var en gøy kveld det :) 

Ikke unormalt å gå opp 2 kilo

"Det er mer mat igjen, det er bare å spise!"  og "Det er mer mat på kjøkkenet" er setninger man hører ganske ofte her hos bestemor og bestefar. Når vi er stappmett på middag kommer desserten. Vi spiser og vi spiser. Så er det tid for kaffemat! Å gå opp 2 kilo mens vi er her er ikke unormalt. Men det er ikke så veldig rart når bestemor forer oss med all slaks mat.Egentlig har vi ikke så veldig mye å bekymre oss over, og det er jo bare 1 uke om gangen. Her er det vertfall mat nok til alle, og ingen går fra huset deres og sier at de er sultne. Vi gjett om vi har det bra her i Norge! Bedre enn bra!

Når man glemmer maten blir det kebab <3

Som tittelen sier, så glemte jeg matpakken hjemme i dag. Men da kom Hasmik med en kjempegod idè. Vi går og spiser kebab! Så kebab ble det, nam nam. Vi endte med at vi ble 7 stk som gikk og spiste kebab der med Bergen Kino.

Meg, Martha og Hasmik med Stian i bakgrunnen. 

Kebab som ikke er så veldig sterk <3
Tusen takk for nærbildet David xD


Stian og Hasmik


Siden alle elsker å ta bilder med speilreflekskameraet mitt, så brukte ikke jeg det i dag i det hele tatt. Men vi er jo media-folk, så det finnes folk som kan ta bilder. Dette bildet tok David. Utrolig kult bilde! Det er Andrès og Hasmik som er på bildet.


Takk til David, Andrès og Martha for å ha knipset over 170 bilder iløpet av 40 min ;) hehe.. Glad i dere <3

Happy at school

Hvem er det som sier at man ikke kan ha det gøy på skolen? :)
Folk som er med: Meg, Hanne, Anton, Andrès, Stian, David og Martha.

Hærlig gjeng :D

Verdensrekord med hoppeballløp i Bergen

Det var lang kø med mennesker da jeg kom med buss inn til Bergen. Det var sikkert over 1500 mennesker der, og bare 1008 fikk hoppeballer å hoppe med. I dag har vi nemlig slått verdensrekord i hoppeballløp i Bergen!

Her er det noen som har fått hoppeballer, mens køen du ser på venstre side er egentlig 5 ganger så lang.


Jeg var akkurat med inngangen da de sa at de ikke hadde flere hoppeballer igjen, så jeg måtte nøye meg med å prøve kusinen min sin og ta mange bilder :) Men det gikk jo helt fint. Det er litt kult å påenmåte ha vært med på det likevel.

Her er kusinen min og en veninne av henne som var noen av de siste som fikk hoppeballer.


Først i løpet var det ungdommer fra Uken10(som arrangerte det) som hopper med grønne kosedresser og grønne hoppeballer.


Så var det bare å sette i gang!Det var også noen som hadde tatt hoppeballer, som ikke hoppet med de i løpet, noe som jeg synes var ganske teit.
Men ellers er dette ganske kult :) Verdensrekord i hoppeball-løp er nå satt i bergen med 1008 personer.

Maskerade-party

I går kveld feiret jeg bursdagen min med maskerade-party med kjempegode venner!
Vellykket ble det, og jeg fikk beskjed om å ha det flere ganger. Så tror og håper det nådde opp til folks forventninger.

Alle sammen med masker på :D


 
 
Her er meg og Maren <3 Var hærlig å gå gjennom hele ungdomsskolen med henne! :D
 

Andrès var glad for å kunne lære jenter å danse salsa og litt slikt :)


Og her er jenten jeg har kjent hele livet, Ada <3
Hærlig jente som bor bare 200 meter fra meg! Hun hjalp meg også litt før besøket, og var der 1,5 time etterpå ;D hihi <3


Anbefaler også andre å ha et tema-fester, det er kjempegøy! :D

Snø + veronika & elisa = snøbad

Girls just wanna have funSnøen var litt hard, så det var litt vanskelig å bade. Men det får vi ta igjen en annen gang :)

About me

Jeg heter Veronika, er 22 år, fikk svennebrevet som fotograf juli 2015  og jobber nå som fotograf.
Utenom foto har jeg også stor interesse for kosthold, trening og nye opplevelser.
I januar - mars 2016 skal jegreise  rundt i Asia; Sri-Lanka, India, Thailand, Laos, Vietnam og Kambodsja.

_____________________________________
English:
My name is Veronika, I`m 22 years old and I`m working as a photographer.
Besides photography I`m also very interested in a healthy lifestyle withexercise and new experiences.
In January-March 2016 will travelling around in Asia; Sri-Lanka, India, Thailand, Laos, Vietnam and Cambodia.

Interesser & ting jeg liker å gjøre:
Foto & Design
Mote & Klær
Kosthold & Trening
Håndarbeid
Oppdagelsesferder
Venner & Sosiale hendelser

Utdanning:
Fotograf Løtvedt, Fotolærling, Fikk Meget godt bestått på svenneprøven i juli 2015.
Ricardofoto.no, Fotolærling
Holtekilen Folkehøgskole, Mote & Design
Akademiet VGS Bergen, Medier & kommunikasjon


Kontakt meg
Er det noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt. 
Skriv enten som kommentar under, eller send mail til veas_93@hotmail.comBesøk til Mari på Voss

I dag var dagen kommet da jeg, og resten av "jentegjengen" fra Sotra, altså Malene,Maren,June og Amalie, reiste til Voss for å besøke Mari, den siste i vennegjengen! :D haha....

Hun går på jordbruktskole der, og det var veldig gøy å se hvordan hun hadde det! Det var stort der, og de hadde mange hester! Hun og en venninne hadde også fått seg en kjempesøt kanin som vi koste med! 

Her er vi på vei fra togstasjonen og bort til bussen.
På bildet fra venstre: Maren, Amalie, June

voss1

På Voss er det litt kaldt som dere nok vet, og da er det kjekt med en lue! 
På bildet: June og Malene
voss2

Vi besøkte hestene de hadde der! Kjempesøte! Men her er det bare bildet av oss i stallen da :)
Mari er hun med det oransje håret :D hihi
voss3


voss4

Vi måtte vente 1 time på Voss, fordi det ikke er helt sammerbeid mellom buss og tog. 
Da satt vi oss inn på Dolly Dimpels og bestilte litt snacks!
voss5
Fra venstre: meg, June, Amalie, Maren, Malene

Har hatt en utrolig koselig dag med utrolig koselig venner! :D
Ingenting er for rart å snakke om her xD Jeg er så glade i dere! <3

Løpende jente med kjole og støvletter

Slik skjer det nesten hver eneste onsdag!

Kl 17.10: Jeg stapper i meg de siste matrestene etter middagen.
Kl 17.15: Jeg løper ned på rommet og pakker vesken og sjekker meg en siste gang i speilet. Det er alltid ett eller annet også jeg bare MÅ gjøre før jeg drar, f.eks en unyttig ting som å sjekke facebook. Jeg får tid til det! Jeg får tid til det! , tenker jeg inni meg, det er ikke krise at jeg må løpe før om 3 minutter!
Kl 17.17: Jeg drar med meg vesken, som jeg netopp har stappet alt jeg trenger å ha med meg oppi, og løper ut i gangen for å velge sko og jakke. Alt må skje RASKT!
Kl 17.18: HADE! En stresset Veronika(meg) slenger på seg jakken og løper ut døren mens hun går fort samtidig som hun må ta på seg hanskene, lukke jakken, ta musikk i ørene, og sjekke mobilen. Og Veronika løper i vei fra Sekkingstad til Skålevik(ca 1,5 km). I nesten alltid i støvletter og kjole/tunika!
Kl 17.20: Bare 10 min til jeg må være på bussstoppet! Man vet aldri om bussen kan komme fortidlig eller hva den gjør.
Jeg løper avsted, men passer alltid på å prøve å virke mest mulig normal hver gang en bil kjører forbi. Og hvis de hadde snudd seg når de kjørte forbi hadde de sett den merkelige jenten bare løpe videre!
Og jeg løper og jogger  og går fort... Alt ettersom...
Kl 17.30: Veronika når opp til bussstoppet, andpusten! Endelig!
Kl 17.33: Veronika står fortsatt å venter på bussen. Og der svinger den rundt hjørnet! Jeg kunne jo faktisk ha gått istedenfor å løpt!
En klomsete Veronika fikler med busskortet, og stapper det nedi den tingen på en klomsete måte.. jaja.. rakk vertfall bussen til kunstkurs i dag også! x)

Her var noen minutter som skjer nesten hver eneste onsdag! Jeg må ALLTID løpe til bussen, og nesten alltid med kjole og støvletter!
Og på kunstkurs i dag har jeg hatt det gøy som vanlig :) hihi

Skjer dette ofte med deg også?

Lek og film = dagens skoledag :D

Dagen begynte med at vi kom på skolen kl 9, og da lekte vi 2 leker, blandt annet stolleken.
stolleken
Foto:Veronika

Så var det på vei til kinoen. Vi skulle se Vegas  :)

Tøffe  Hanne, morsomme Martha og smilende Veronika xD
Her skal vi liksom se fin ut, og så kommer Martha med det utrykket! ;D haha
påturibergen
Foto: Andrès

"Til og med gullfisker husker bedre på kino"
fisk
Foto: Veronika (meg)

veronikaogmartha
Foto: Andrès

Vi tok bussen bort til kinoen, mens resten av klassen gikk! x) Så vi var først med å kjøpe snop, og billetter.

"Jeg er helt uskyldig!" You`re busted!
Hva ser det ut som de driver med? :O xD Neida, det er faktisk uskyldig :P
ohnow
Foto: Veronika


"Ehh...Hva gjør hånden din oppi MITT popcorn?"
(Han sa ikke det, synes bare sitatet passet bra x)
minpopcorn
Foto: Veronika

Det er også mye gøyt å gjøre på en kino.
stian


I know you don`t wanna hurt me! If your hurt me, my bear wanna eat you.
veronikaogstian
Foto: Martha(http://purikuri.blogg.no/)

Kunst fra kinosalen :) Vi liker å lage mønster!
stjerne
Foto: Enten Veronika eller Hanne(er ikke 100% sikker)

Før reklamen før filmen begynte gikk jeg og Martha fram og hadde en liten photoshoot der med lærretet :) hehe
veronika
Foto:Martha (http://purikuri.blogg.no/)

Etter filmen gikk vi tilbake til skolen, og jeg og Hanne måtte arbeide med norsk-fremføringen vi skal ha imorgen om mote. Og etter det gikk jeg på jobb, og så hjem :) Og nå skal jeg legge meg ^^ God natt :)
Har hatt en kjempefin dag!

Wastland med venner

På fredag hadde vi fri fra skolen, så jeg og noen venner dro på Wasteland i Bergen.
Jeg hadde en utrolig gøy dag, og den gikk jo så fort! Det er så gøy å være med disse folkene ^^,
Vi hadde dagskort og derfor kunne vi spille så mye vi ville, så vi spile 2 dobbelrunder og 1 normal runde. Den ene gangen kom jeg på 2.plass! Det var veldig kult, siden det bare var andre gangen jeg har vært på Wasteland.

Etterhvert ble vi også ganske sultne, så da spiste vi også pizza på Wasteland. Vi bestilte 3 pizzaer på 6 peroner, som nå var altfor mye! Alle spiste seg mer enn stappmett og likevel vardet noen stykker igjen, som noen andre kunne få x)

wasteland

Gymdag - kajakkpadling og tur

På mandag strålte solen, og det var heldigvis akkurat den dagen vi skulle ha gymdag med klassen! VI skulle padle i kajakk halve dagen, og gå på tur opp til Lyderhorn halve dagen.  Dagene før var jeg veldig bekymret for at jeg kom til å fryse,fordi jeg er en frysepinne, men det var så fint vær at jeg heller kokte! Helt hærlig egentlig!

Første skulle vi padle kajakk, og de fleste håpte på at de ikke skulle velte, men slik ble det ikke med alle. Jeg tror det var 5 personer som veltet, og 2 av de veltet tilogmed 2 ganger før de hadde begynt å padle! Haha! Det er utrolig morsomt å tenke på nå. Heldigvis var ikke jeg en av de som veltet, og jeg holdt meg delvis tørr, utenom all sprutingen fra årene og vannet som låg i kajakken. Men det var en gang jeg nesten veltet rundt! Den gikk til siden, og det begynte å komme litt vann oppi, men så klarte jeg å få den på plass igjen! :D hihi..

Etter kajakkpadlingen var det rett på tur opp til Lyderhorn og ned igjen. På vei opp kom læreren med en dårlig ide om at den som gikk fremst skulle gå 20 skritt og så stille seg bakerst, for da kunne vi holde gruppen samlet. Men den ideen likte vi ikke, så jeg og noen andre fra klassen spurte om vi heller kunne gå fort opp, og så ned igjen, utenom å være med gruppen. Det fikk vi lov til, når vi tok bilde av oss på toppen. Så det gikk fint.
Det var ganske glatt og vått noen steder, og de fleste ble både våt og skitten på skoene, og to som heter Adres og Stian sklei tilogmeg! :S xD Men det var en fin tur.
Når vi var på vei ned måtte vi noen andre som bare hadde gått halveis. Der hadde læreren sagt at de kunne vente, og at den plassen kunne regnes som "toppen" xD Han hadde også tatt en pause der selv, og røyket. Merkelig lærer!


gymdagkollasj

Gullbryllup! :D

I går feiret vi gullbryllupet til bestemor og bestefar! :D Det var en veldig koselig fest :)
Tenk så bra at de har vært gift i 50 år, og enda elsker hverandre og vil holde sammen! ^^ :D jeg synes det er kjempebra! Og de er noen kjempegode besteforeldre :) Bestemor hadde også sydd sin egen gullkjole til anledningen, og den ble jo kjempefin! ^^, vi har visst både kunstnere, sangere og spillere,lærere,kokk,snekker,fotograf,data-folk og litt av hvert i denne familien :D jeg som trodde nesten hele slekten min var lærere! xD

Det var ikke bare vi barnebarna som var barn/ungdommer der. Vi møtte også flere av tremenningene våres! Det er utrolig kjekt å få hilse å bli kjent med slekt som jeg ikke visste at jeg hadde en gang. Jeg kjenner altfor få av tremenningene og slekten min utover. Så det hadde vært kjekt med et slektsstevne i blandt :)


 gullbryllup

Jeg skriver ikke så veldig mye om hva som skjedde og slikt,for det gidder jeg ikke, men nå har du vertfall fått en bitteliten smakebit ;)

Imorgen natt kl 3 reiser vi til Gardemoen, for å ta fly til Peru! :D

Overnatting ute med Emilie

I natt sov jeg og Emilie ute på terassen hennes ^^ Det var ikke kaldt i det hele tatt!
Jeg sov ganske godt da, men Emilie som har pollen-allergi, fikk ikke sove like godt "/

Her på bildet ser du hvordan vi sov(under den hvite netting-tingen), og nattmaten våres :) hihi
overnattingutemedemilie
Om morningen våknet hun sent  xD jeg hadde allerede vært våken i litt mer enn en time ..
Men noen liker veldig godt å sove, og det går nok fint :P
Jeg vil gjerne sove ute flere ganger også ^^


Har du sovet ute før? :)

Sankt Hans-aften

I går var det Sankt Hans-aften, og jeg og noen venner grillet, badet og koste oss med sjenavatnet :) Det var utrolig gøy ^^
Etterpå gikk vi hjem til meg og såg film og spiste snop :D hihi

sankthansaften

God sommer alle sammen! :D
Hva gjorde du på sankt hans-aften?
hits