About me

Age: 23 years old
From: Bergen, Norway
Interests: Photography, healthy lifestyle, travelling
Work: Photographer

+ Read more...
+ Add me as a friend on blogg.no

Contact me

E-mail: veas_93@hotmail.com

Annet

Ny blogg - Reiser for eventyrlystne sjeler!

Jeg har nå laget meg en ny blogg på nytt domene som bare kommer til å omhandle reiser og aktive ting å gjøre rundt om å verden. Kommer selvfølgelig til å ta for meg mitt kjære land Norge også. 

Ta turen innom www.ActiveAndAdventurous.com for å følge med på gøyale reiser fra hele verden! :-D
Nytt blogginnlegg hver søndag.  

Fitness Results

People are asking why I'm doing fitness and why I'm such a health freak when I don't need to loose weight. This is why. I want my body to feel and look as good as possible.
Hår & Skjønnhetsmessen 2013: Warehouse/Tigi

Som sagt tidligere skulle jeg være hårmodell for Tigi/Warehouse på Hår & Skjønnhetsmessen denne helgen. Egentlig skulle vi være der både lørdag og søndag, men siden det er de samme frisørene som kommer å ser på skulle de finne på nye nytt i dag.

Her kommer noen bilder fra messen, både bacstage og fra selve standen til Warehouse. På fredagen kom vi alle inn i salongen for å få farge i håret. På lørdagen kom vi der kl 10 og fikk klær, sko og sminke før vi dro til messen kl 12 og ble stylet og vist fram til kl 16. Fikk også litt tid til å gå rundt å se andre stander og sett på Wella sitt hårshow. Veldig koselige jenter, så det var gøy!Rikke til høyre fikk en rød farge på håret som fadet ut til gul helt nederst. Utrolig stilig! Elsket fargen, og har utrolig lyst til å få den selv en gang. Hvordan få LinkWithin på bloggen

Vil du ha bokser med link til tidligere innlegg under innleggene dine? Da er LinkWithin en god løsning som er brukt av mange. 

1. Gå inn på www.linkwithin.com og fyll ut skjemaet der med e-post, bloggadresse osv.

2. Kopier linken som kommer på neste side. 

3. Logg deg inn på blogg.no og trykk på Design - Rediger - Maler - Innlegg

4. Søk opp <div class="content">${EntryBody} og lim koden inn under der. 

5. Lagre mal og så er du ferdig! :)  
Todays look: Makeup & hair

Ut i dag? Nei, jeg skal ikke ut i dag eller noe slikt. Jeg skal nyte den siste lørdagen før juleferien med folk på folkehøyskolen.

Klippet deg igjen? Nei, håret er bare stylet på en annen måte enn normalt ved hjelp av hårskum, hårspray og fliseklemmer. 

Jeg følte bare for å gjøre noe litt annerledes med hår og sminke i dag :) 

Det meste av håret mitt er lagt til den ene siden (inkludert luggen), mens det som henger ned på siden har jeg dratt til siden og festet med fliseklemmer. På den ene siden lagde jeg også noen fletter for en kul effekt. 

Da jeg testet ut sminkelooken i går kveld og skyllte fjeset i vann etterpå innså jeg enda en gang hvor bra øyenskyggen fra Mary Kay faktisk er. Den ble ikke smurt utover selv om jeg skylte vann i fjeset og tok meg på øynene! Ikke værst. Den er i tillegg av mineraler og legger seg ikke i linjer. 

Sminken jeg har brukt (alt er fra Mary Kay):
Hud: Foundationprimer, Foundation, Mineralpudder
Rouge: Sunny Spice
Øyenskygger: en lys øyenskygge innerst i øyenkroken og opp til øyenbrynet (Crystalline) + dyp lilla med vann på penselen (Sweet Plum). Glemte desverre eyeprimeren, men siden øyenskyggen er så god fra før av går det fint. 
Øyenbrynspenn: Soft black
Maskara: Lash Love 
Leppestift: Soft Pink 


Intervjuet av Bærumsavisen: Slik kler du deg til fest

Endelig fikk jeg avisen i posten! Det tar tydligvis veldig lang tid før posten kommer til meg her på skolen. I forje uke (7.november) var jeg nemlig i Bærumsavisen sitt festmagasin, og så var de så snille å sendte meg avisen i posten. Kjekt å komme i avisen for en slik ting! :)Hudfarget kjole med varmt sjal

Etter å ha kett gjennom hele skapet etter en genser som fikk fram kjolen slik jeg ønsket fant jeg dette sjalet. Så stort, varmt og deilig! Drit i genseren, jeg legger sjalet nedover armene istedenfor.
Fotoserie: Den siste kjeksen i piknikkurven...

Foto: Anton Hanson
Modeller: Søsteren min Elisa (med rød parykk) og meg.
Happy ending!

Hårmodell for Dada Frisør

I mars stod jeg hårmodell for frisøren Cecilie Efford på Dada frisør i Bergen. Virkelig kjekt å få en ny frisyre av en så flink frisør! På grunn av at håret er oppklipt kan jeg også late som jeg har kort hår ved å sette opp de lengste lengdene, noe som er veldig kjekt.

Fotografen var Pascual Strømsnæs, og her kan du få se et av bildene.
Moah!

Bilder av meg, om meg og tatt av meg, for å vise meg selv med rød lugg. Først et normalt portrett før jeg leker meg.
Backstage: Hårmodell

For nesten to uker siden stod jeg og venninnen min Mirabelle hårmodell for frisøren Cecilie Efford fra Dada frisør i Bergen. Hadde noen spurt meg for et halvt år siden om jeg ville klippet opp håret og få lugg, hadde jeg nok sagt nei. Men nå gjorde jeg det altså. Jeg tenkte at det ville bli gøy med en ny sveis, og Cecilie var en flink frisør som trengte bilder å vise til i samarbeidet med en frisørkjede i England. Etter photoshooten fikk jeg klippet luggen kortere også, slik at det var lettere for meg å se. Jeg ble med som hårmodell, og angrer ikke. Nå kan du få se noen av bildene som ble tatt backstage.

Mirabelle fikk bob og striper i litt av håret.Til slutt vil jeg vise dere to bilder av meg og Mirabelle som ble tatt på gøy utenom photoshooten.


Elsker spesielt dette bildet av Mirabelle!Bildene fra photoshooten får dere se når de er tilgjengelige.

Morsomt minne: Min første katt

Jeg husker første gang jeg hørte katten male; "Den er sulten! Gi den mer mat!"

Vi hadde nettopp fått med vår første katt hjem, Tigergutt, og alle stod rundt den og ville kose. Det var helt naturlig for meg at når magen rumlet, så var jeg sulten. Hvorfor skulle det ikke være slik med katter også? Jeg forstod etter hvert at mennesker og katter er litt forskjellige på dette området. Vår mage rumler når vi er sultne, mens deres mage rumler når de koser seg.

 

Hva morsomme opplevelser eller utsagt har du opplevd i forbinelse med dyr?

Bestemors toalett-dikt

Dette er Normenn bedre enn Svenskene på!

Sverige har kanskje bedre sommere, flinkere bloggere, har opphav til flere kjente kjedebutikker og designer, men nå vil jeg nevne to ting Norge er bedre enn Sverige på. Nå må vi skryte litt av Norge også.

1. Værmåling
Visste dere at det er veldig mange svensker som går inn på yr.no når de skal se hva vær det blir fremover i Sverige? Det er fordi yr.no er mye mer korrekt enn værmålingen de har i Sverige. En jeg snakket med sa at de hadde hatt en undersøkelse på den svenske værmålingen, og det viste seg at 5 av 7 dager i uken viste feil.

Jeg tror at på grunn av det varierende og vanskelige været vi har her i Norge, har vi blitt veldig flinke nettopp på dette området.

2. Tunell
Kan du huske å ha kjørt igjennom en tunnell i Sverige? Kanskje du ble overrasket over den ene du skjørte gjennom? De har nemlig nesten ingen tunneller. Når de derimot skal lage en tunnell, kan det ta 10-år. De er nemlig ikke så erfarne som normenn. På strekningen Bergen - Voss er det faktisk rundt 50 tunneller. Hvis det ikke er enda mer igjen. Vi har så mange fjell her i landet at vi bygger tunneller i hytt og pine. Men proffer blir vi vertfall!


Må likevel innrømme at det er deilig å kjøre på de svenske veiene. Mindre svinger, mindre tunneller og mer rett fram.Tips til påskelek

Nå vi jeg tipse dere om en lek som kan gjøre det litt ekstra gøy å få påskeegg. Rettere sagt; å finne påskeegg.

For å leke denne leken er det lurt å være mange. Det er en fin familielek som kan glede og aktivisere både store og små. Leken er ganske enkel: Det er en som går å gjømmer mange sjokolade-påskeegg på et bestemt området, og så skal de andre gå å finne de etterpå.Det høres ganske tørrt å kjedelig ut, men det er faktisk ganske spennende. Området hvor man gjømmer påskeeggene på trenger ikke å være inne. Når vi lekte denne leken ble 30 påskeegg gjømt i en liten del av en skog.
Når alle påskeeggene er funnet er det tid for å nyte dem. Det blir mer rettferdig hvis de som har funnet mange deler med de som ikke har funnet så mange ;) Er du den som har funnet mange, kan du ha den gleden av å kunne glede andre.


Slik kan du på en gøyal måte aktivisere familien i jakten på påskeeggene "påskeharen" har lagt fra seg.

Diskplass "null kb ledig minne"

Er jeg ikke superlfink til å fylle opp minnet på dataen min, så vet ikke jeg!Nå lurer dere kanskje på hvordan jeg greide dette. Det var nemlig ikke meningen. Det er bare det at når jeg skal brenne en dvd i Adobe Encore som jeg har laget i Adobe Premiere, så lager den fullt av ekstrafiler som tar kjempemye plass tilsammen! Jeg holdt på å brenne en dvd og plutselig fikk jeg opp en melding om at den ble stoppet fordi jeg ikke hadde mer minne igjen.

Jaja. Det førte til at jeg måtte bruke hele kvelden i går på å overføre ting til harddisken min, for så å prøve å slette mest mulig. Fant til slutt en mappe som Adobe Premiere hadde laget. Den var ikke mindre enn 44 GB!! Nå er den vertfall slettet fra maskinen, og heller tatt inn på harddisken sånn i tilfelle jeg trenger den. Er litt stolt over at jeg har klart å løse det helt selv. Metoden til en kompis funket nemlig ikke, likevel han hadde opplevd det samme.

Det var ikke bare filmer, musikk og bilder som hadde tatt plassen her nei..

Er jeg ikke flink? :D

Egentrening - hurtighet og utholdenhet

Nå har gymlæreren våres fått oss til å lage vårt eget egentreningsprogram også. Fælt det der altså. Neida. Bare litt stress å måtte skrive ned alt. Jeg liker faktisk å trene. Jeg liker også alle fordelene med trening, for det er mange det.

Mange har som nyttårsforsett å begynne å trene, og treningssentrene kriger om å få kundene. Men det beste er å trene året rundt. Selv jobber jeg på et treningssenter, så jeg er så heldig å få trene gratis. Selv om man kan trene gratis er det ikke alltid man trener 3 dager i uken. Ofte blir det bare til 1. På egentreningsprogrammet som læreren har sagt vi skal lage har jeg puttet inn intervalltrening 2 av gangene(4 økter fordelt på 2 uker) og svømming de to andre. Den første økten gjorde jeg i går, hvor jeg trente 4x4 intervalltrening mens jeg så på "pinlige sykdommen" på tv. Når man ser på tv samtidig som man trener går tiden automatisk litt fortere. Under ser du egentreningsprogrammet mitt for 4x4 intervalltrening, som skal være en bra måte å få bedre kondis på. Her skal kondisen på topp!


Når man setter seg mål og datoer er det mye større sannsynlighet for at det blir utført!


Har du faste dager der du trener? Har du prøvd 4x4 intervalltrening før?

En svensk mors brev til sitt barn

Les dette, og jeg kan garantere deg at du kommer til å trekke på smilebåndet. Uansett hvordan dagen din har vært og om du synes det er teit eller bare morsomt. Det er vært det ;) En god latter forlenger livet.  Dette er en av av mine ynglingsvitser.

 EN SVENSK MORS BREV TIL SITT BARN:

Kjære barnet mitt.

Jeg skriver dette så sakte jeg kan, for jeg vet jo at du ikke kan lese. Vi har nylig flyttet, for pappa leste i avisen at de fleste ulykker skjer i nærheten av hjemmet. Været er ikke så verst her på det nye stedet. I forrige uke regnet det bare to ganger, den ene gangen i tre dager og den andre i fire dager. Når det gjelder jakken du ba meg sende, sa pappa at den ble for tung å sende i posten med knappene på. Derfor klippet han av knappene og la de i den ene lommen. Jeg strøk jakka før vi pakket den inn. Siden det var ganske mye arbeid å stryke den, strøk pappa med.

Søsteren din fikk en baby i natt, men jeg vet ikke hva det ble ennå, så jeg vet ikke om du ble tante eller onkel. I går var pappa og jeg uheldige kan du tro. Vi låste oss inne i bilen! Det tok flere timer før onkel Åke klarte å åpne døra og få oss ut. Men det var ingenting mot det som skjedde med onkel Gøran i forrige uke. Han kjørte utfor veien og rett i elva med pickupen sin. Onkel Gøran fikk rullet ned vinduet, kom seg ut og svømte  i  land, men de to kameratene hans som satt på lasteplanet, druknet fordi de ikke fikk ned baklemmen.

 

Kjærlig hilsen mamma.

PS: Egentlig hadde jeg tenkt å sende deg noen penger, men dessverre har jeg allerede limt igjen konvolutten!?


 

Lest den før? Var det et lite smil eller en liten latter som kom ut av munnen din? ;)

 

Om forelskelseFikk denne i posten for en stund siden, og forsiden vekket min interresse med en gang, og konseptet var så utrolig bra at jeg ville dele det med dere. Det er altså ungdom, og mest jenter tror jeg som er målgruppen her. Her prøver Mac å fortelle oss de gode sidene med den nye Macbook-profamilien, og at det er som en forelskelse.

Utrolig bra reklame synes jeg! Denne reklamen gikk rett til meg. Får virkelig et godt bilde av Mac og eplehuset. Jeg er interresert i og vil jobbe med reklame i fremtiden, så derfor vil jeg gjerne høre deres mening om denne reklamen også.

Hva synes du om denne reklamen? Forandret reklamen ditt syn på Mac og eplehuset generelt?
Ville du ha sett gjennom denne reklamebrosjyren når du så forsiden "om forelskelse"?

Ps: det er ikke helt reklamen jeg viser her. I katalogen var det også produkter som sammenligner med ordene ovenfor. men kunne ikke vise hele reklamen. 

SNØ?! Hva måned er var vi i sa du?

Tro det eller ei, men når jeg våknet i dag så var det snø utenfor huset.  
Tenk deg det; her i Bergen(nærmere sagt på Sotra) der det nesten aldri snør! Og i år har det tilogmed snødd i Mai!


Hadde noen sagt for ett år siden at det kom til å snø i Mai måned, hadde jeg bare ledd, men nå ser jeg det faktisk med egne øyne. Den globale oppvarmingen. Jeg som trodde at global oppvarming bare gjorde jorden varmere. Kanskje det er lurt å begynne å tenke på miljøet? 

Å tenke på miljøet er noe vi har gjort lenge, men å gjøre noe for miljøet er en annen sak. Det er vi ikke så veldig flinke til. 

Historisk mye snø

I år har det mer snø på vestlandet enn på lenge! Det er litt kult at jeg har levd den vinteren som nok kommer i historiebøker. 

Se disse brøytekantene og den nedsnødde dissen oppe i hjørnet. Dette er utrolig mye snø for å være her på Sotra. 


Brøytekantene har blitt ganske store etterhvert. 


Og det er tilogmed snø på sjøen. Det er også mange vann vi kan gå på ski over. 

Og så 2 bilder som jeg tok i dag av toppen av et gjerde som stikker opp av snøen :)

En stilfull eskimo

Det er utrolig kaldt ute, men med en tykk genser fra et marked i Polen og med en alpakkalue fra Peru går det ganske greit.

 

Front page


Follow me

Search

Category

Advertising


hits