About me

Age: 23 years old
From: Bergen, Norway
Interests: Photography, healthy lifestyle, travelling
Work: Photographer

+ Read more...
+ Add me as a friend on blogg.no

Contact me

E-mail: veas_93@hotmail.com

Snøscooter og isbading på shoot

Det er 45 min til solen går ned da vi ankommen stedet. Rekvisitter og utstyr settes opp så raskt vi kan ved hjelp fra 8 mann. Vil vil ha solnedgangen på bildene.

Som fotolærling hos Ricardofoto er jeg med på både det kjedelig og det spennende. Dagliglivet rett og slett. I går gikk veien opp i fjellene og ut på isen ved Mesna islandshestesenter i Ringsaker, Hedmark. Det var vår andre dag med fotografering for Ringsaker kommune, og denne gangen var det isbading og kos rundt bålet i solnedgangen som stod på planen. Ringsaker vil nemlig satse mer på turisme og innflytning ved å vise hva kommunen har å by på, og da er Ricardofoto klar for å ta bilder!

Snøscooteren kjørte oss frem og tilbake fra settet og location var på isen ved en elv. Nydelig sted, men lett å tråkke gjennom isen. Sjefen og en kollega veddet på at jeg kom til å bli våt da jeg er den største klønen på jobb. Det knaket litt i isen da jeg lå på bakken for å ta noen bilder, men gjett hvem som kom tørr hjem igjen! Sjefen derimot ble våt.

På bildet under holder vi på å rigge opp med både fakler, bål, skinn av rein og sau og en eneste lampe som ekstra lys. Dette skal virkelig bli kos!Da vi var ferdig for kvelden var det tid for gruppebilde! 4 fra Ricardofoto, markedssjefen Bjørg, to modeller + en snøscooterkjører og hjelper som tar bildet. Fin opplevelse å få være med på.


Jeg må også dele en video fra forje fotografering for Ringsaker kommune. Da var det action i akebakken og Richard fotograferer mens jeg filmer. Her var det virkelig nære på!
Dere får gi meg en lyd om dere ønsker å høre mer om hva spennende ting vi gjør både i studio og ute på location! :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits