About me

Age: 23 years old
From: Bergen, Norway
Interests: Photography, healthy lifestyle, travelling
Work: Photographer

+ Read more...
+ Add me as a friend on blogg.no

Contact me

E-mail: veas_93@hotmail.com

Omvisning på operaen

På operaen i Oslo har de tenkt på ALT! Og da mener jeg alt, tilogmed stoffet på stolene, vinklene på interiøret og hva byggemateriale som gir best lyd.

Frem til høstferien i oktober har jeg et valgfag som heter "Design & Arkitektur". I dette faget skal vi innom flere museer og kikke på ulike typer arkitektur. I dag tok vi turen til operaen i Oslo og fikk omvisning der.

Hele bygget er et kunstverk i seg selv. Se hvordan denne veggen er dekorert!


Jeg har nå gått på do på et prisbelønt toalett.
Jeg gått på operataket før, men nå fikk vi gleden av å gå backstage til syrommet og kulissene. Kanskje det er der min fremtidige jobb er? Operabygget var hvertfall spennende både som arbeidsplass og som bygning!
Stikkord:

4 kommentarer

May-Teresa

18.09.2012 kl.20:22

så fint!

kunststudent91

18.09.2012 kl.20:24

Der inne har jeg vært på omvisning også, i samme fag. Helt fantastisk å se på hvordan kulissene og kostymene blir laget. Og å sitte i den store salen som er designet kun basert på akustikk. Får nesten litt æresfrykt. :P

Veronika

18.09.2012 kl.20:27

kunststudent91: Helt enig! Det er beundringsverdig bra arbeid :)

Siv-Inger

19.09.2012 kl.11:36

Jeg var en gang på omvisning bak kullissene i trøndelag teater, og syntes det var stort og fasinerende, kan jo bare prøve å forestille meg hvordan det er på operaen!!!! Jeg har som i likhet medde fleste bare vært på utsiden!

Skriv en ny kommentar

hits